Hvala vam svima...: Hor Kolibri, Stefan Milenković i Nemanja Radulović nastupili na dobrotvornom koncertu UNICEF-a, prikupljeno skoro sedam miliona dinara

Tanjug

14. 11. 2019. u 23:59

Хвала вам свима...: Хор Колибри, Стефан Миленковић и Немања Радуловић наступили на добротворном концерту УНИЦЕФ-а, прикупљено скоро седам милиона динара

TANjUG -UNICEF -Nemanja -Pancic

Koncertom u prepunoj sali Sava Centra UNICEF je obeležio i 30. godišnjicu od usvajanja Konvencije o pravima deteta
Na dobrotvornom koncertu hora Kolibri sa čuvenim violinistima Stefanom Milenkovićem i Nemanjom Radulovićem, koji je sinoć organizovao UNICEF, prikupljeno je 6.907.700 dinara.

Sva prikupljena sredstva biće preusmerena za podršku programu predškolskog vaspitanja i obrazovanja u Srbiji pod nazivom "Godine uzleta", zahvaljujući kome će biti omogućeno da ustanove u Srbiji budu opremljene najnovijim didaktičkim materijalima i igračkama.

PROČITAJTE JOŠ -Za Univerzitet pet miliona: Naglasak na saradnji sa stranim visokoškolskim ustanovama

Koncertom u prepunoj sali Sava Centra UNICEF je obeležio i 30. godišnjicu od usvajanja Konvencije o pravima deteta.

"Hvala vam svima, a posebno deci i dragim gostima što ste došli da zajedno slavimo dečija prava. Veliko je zadovoljstvo što mogu da vas obavestim da se Vlada Republike Srbije pre dva dana priključila UNICEF-ovom globalnom pozivu da se ponovo obaveže na poštovanje Konvencije o pravima deteta. Nema boljeg trenutka da zajedno proslavimo obnovljene, kolektivne napore da ostvarimo svako pravo za svako dete“, obratila se sinoć gostima, direktorka UNICEF-a u Srbiji, Ređina De Dominićis.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije