ODRŽAN SASTANAK PARTIJA "PATRIOTSKOG BLOKA": Ništa od zajedničke liste - oglasio se Miloš Jovanović

D. M.

07. 02. 2022. u 16:30

NA inicijativu grupe intelektualaca danas je održan sastanak lidera desno orjentisanih stranaka, na kojem je između ostalog predloženo da se ove partije ujedine oko zajedničkog predsedničkog kandidata ili zajedničke liste za predstojeće izbore. Međutim, od tog dogovora, kako sada stvari stoje, neće biti ništa.

ОДРЖАН САСТАНАК ПАРТИЈА ПАТРИОТСКОГ БЛОКА: Ништа од заједничке листе - огласио се Милош Јовановић

Foto Tanjug

Na sastanak su pozvani Milica Đurđević Stamenkovski iz "Zavetnika", predsednik Dveri Boško Obradović, predsednik DSS Miloš Jovanović, predsednik Dosta je bilo Saša Radulović, kao i zastupnik POKS Žika Gojković.

Učesnicima sastanka predloženo je da se napravi zajednička lista "patriotskog bloka", da nosilac liste bude nestranačka ličnost kako ne bi došlo do podela, kao i da se nastave pregovori o eventualnom zajedničkom predsedničkom kandidatu.

Lider DSS i kandidat za šefa države koalicije NADA Miloš Jovanović kaže, za "Novosti", da su se oni odazvali sastanku, da su spremni da saslušaju sve predloge, ali da imaju "svoj put":

- Nažalost, puno je neozbiljnosti u srpskom političkom životu. Politička scena jeste bez strukture, ali to ne opravdana da ljudi lete kao "muve bez glave" po istoj toj sceni. Dobili smo poziv za taj sastanak, a pre toga smo imali pres konferenciju gde smo predstavili generala Božidara Delića kao prvog na našoj listi za parlamentarne izbore. Nisam bio u prilici da odem lično na taj sastanak, jer sam kovid pozitivan, ali su otišli potpredsednik DSS Predrag Marsenić i predsednik POKS Vojislav Mihajlović, sa idejom da vide o čemu se radi i predlože neke konkretne vidove saradnje oko kontrole izbora. A te neke ideje koje su tamo lansirane, nas se prosto ne tiču. Mi se ozbiljno bavimo politikom, krenuli smo u predsedničku kampanju 12. septembra prošle godine, imamo kandidate za sve nivoe izbora, znamo šta radimo i šta hoćemo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!