PS ODGOVORIO ĐILASU: Gnusnim lažima o Srbima iz Republike Srpske Đilas pokušava da opravda svoje izborne neuspehe i poraze

Novosti online

07. 02. 2022. u 16:05

TAJKUN Dragan Đilas nastavlja da vodi sramotnu hajku protiv srpskog naroda iz Republike Srpske, navodi se u saopštenju Pokreta socijalista.

ПС ОДГОВОРИО ЂИЛАСУ: Гнусним лажима о Србима из Републике Српске Ђилас покушава да оправда своје изборне неуспехе и поразе

Foto: MOD

"Pored brojnih uvreda i laži koje je izneo na račun Srba sa druge strane Drine, Đilas je otišao i korak dalje, optuživši srpski narod iz Republike Srpske da će prekrajati volju pravih Beograđana.

Još jednom je tajkun Đilas pokazao koliko prezire srpski narod koji deli na prave i lažne Beograđane, na elitu u koju spada on i njegovi zaposleni u Multikomu i na nas ostale građane drugog reda, glupe i krezube sendvičare.

Po mišljenju tajkuna Đilasa osim njega i njegove "elite" niko drugi nema pravo da živi i radi u Beogradu, a posebno ne u centralnim beogradskim opštinama.

Gnusnim lažima o Srbima iz Republike Srpske, Đilas pokušava da opravda svoje izborne neuspehe i poraze", odgovorili su u Pokretu socijalista lideru SSP-a Draganu Đilasu, koji je ponovo izneo laži i uvrede na račun Srba iz RS, navodi se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri