EKIPA "NOVOSTI" NA MESTU GDE JE SILOVANA DEVOJČICA (11): Vlasnik restorana zgrožen - Da sam znao pomogao bih joj (FOTO/VIDEO)

J.D.Lj.

25. 01. 2021. u 14:13

EKIPA Novosti danas je obišla mesto u čijoj se neposrednoj blizini dogodilo silovanje jedanaestogodišnje devojčice na Beogradskoj Adi Huji.

ЕКИПА НОВОСТИ НА МЕСТУ ГДЕ ЈЕ СИЛОВАНА ДЕВОЈЧИЦА (11): Власник ресторана згрожен - Да сам знао помогао бих јој (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: N. Skenderija

Andrija Bašić, vlasnik kluba koji se nalazi koji se nalazi u blizini šljunkare gde se desio nemili incident kaže da je zgrožen i da je bio u mogućnosti da sazna na vreme da se ovako nešto desilo da bi sam pritrčao u pomoć, tom kao i svom rođenom detetu i sprečio veći incident: 

- Sam o svom trošku godinama finansiram rasvetu i reflektore gde je potpuni i mrkli mrak. Međutim preko noći sve to nestane velika je opasnost za sve one koji se ovuda kreću, a da ne pričam o higijeni keja o kojoj brinem lično - rekao nam je Andrija.

O nemilom incidentu saznali su sinoć oko 19 časova, kada je jedan od policajaca ušao i saopštio im šta se desilo.

Foto: N. Skenderija

Podsetimo, sinoć su oko 18 časova na Adi Huji napadnute dve devojčice. One su opljačkane, oduzet im je mobilni telefon i blutut zvučnik, a maloletnik (14) je osumnjičen da je silovao jednu od njih. Policija je uhapsila maloletnika i još jednog muškarca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista