UŽAS U ZAJEČARU: Devojčici (8) kupovali sladoled, a onda je terali da ih oralno zadovolji

V. ĐORĐEVIĆ

10. 09. 2020. u 22:01 >> 22:03

OSMOGODIŠNjA M. R. iz Zaječara, koju je njen sugrađanin M. S. (64) navodno "učio" da pliva na gradskom kupalištu, a umesto toga je ispod vode dodirivao po intimnim delovima tela i u obližnjem šumarku je dva puta ubedio da ga oralno zadovolji, po svemu sudeći nije bio jedini koji je slične stvari radio istom detetu - saznaju "Novosti".

УЖАС У ЗАЈЕЧАРУ: Девојчици (8) куповали сладолед, а онда је терали да их орално задовољи

Petar Milošević

Prilikom saslušanja, devojčica je ispričala da je oralno zadovoljila još nekoliko starijih muškaraca, a policija sada proverava njene navode. Navodno, scenario je uvek bio isti.

- Maloletnica je kazala je da su "čike bile dobre prema njoj" - navodi izvor upoznat sa slučajem. - Većina ju je "učila" da pliva, a zapravo su je ispod površine vode dodirivali po intimnim delovima tela.

OSUMNjIČENI SVE NEGIRA

SVE se pročulo krajem prošlog meseca, kada je prema jednoj verziji, jedan od kupača primetio šta se dešava i slučaj prijavio policiji. Kako saznajemo, istražitelji su prikupili snimke sa svih sigurnosnih kamera u okolini gradske plaže na Timoku i pregledala ih. Nezvanično se, takođe, saznaje i da je devojčicu pregledao ginekolog Zdravstvenog centra u Zaječaru, koji je ustanovio da nije imala polne odnose. Osumnjičeni je, kako saznajemo, u policiji negirao sve što mu se stavlja na teret.

Nakon izlaska iz Timoka, stariji muškarci bi devojčici kupovali sladoled, sendvič ili joj ukazivali pažnju. Posle toga, vodili bi je u obližnji šumarak, gde ih je ona, očigledno nesvesna svojih postupaka, oralno zadovoljavala.

- Zasada se ne zna sa koliko je muškaraca M. R. bila i to je predmet istrage policije - navodi naš sagovornik. - Ipak, prema dosadašnjim podacima, može se pretpostaviti da ih je bilo najmanje petorica, koji se sumnjiče za nedozvoljene polne radnje nad maloletnicom.

Prema nezvaničnim informacijama, sredinom prošle godine zaječarskom Centru za socijalni rad bio je prijavljen slučaj zanemarivanja devojčice od strane njenih roditelja. Navodno, nadležni u toj ustanovi su po prijavi išli u iznenadnu proveru i došli do zaključka da nema osnova za tako nešto, nakon čega je slučaj zaključen.

- Ukoliko se sve pokaže kao istina, definitivno će biti pokrenut postupak protiv roditelja M. R. zbog zanemarivanja. Istraga je još u toku, ali smatramo da će istina uskoro isplivati na videlo - dodaje naš sagovornik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)