UŽAS U ŠIPOVU: Seksualno zlostavljao unuku (14) - deda dobio šest godina zatvora

O. M.

28. 08. 2020. u 11:35

OKRUŽNI sud u Banjaluci osudio je D. R. (64) iz okoline Šipova na šest godina zatvora zbog dva krivična dela obljube nad detetom mlađim od 15 godina.

УЖАС У ШИПОВУ: Сексуално злостављао унуку (14) - деда добио шест година затвора

Foto: O.M-.

Kako saznajemo on je oglašen krivim da je u februaru i martu ove godine seksualno zlostavljao svoju 14-godišnju unuku.

Za blaže delo optuženom je izrečena kazna od šest meseci zatvora, a za teže pet godina i osam meseci. Kazne su mu objedinjene u jedinstvenu od šest godina zatvora.

- Sud je optuženom izrekao meru bezbednosti zabrane približavanja i komunikacije u odnosu na oštećenu u trajanju od 22 meseca, koji se računaju od dana izdržane kazne, s tim da se vreme provedeno u zatvoru ne uračunava u trajanje ove mere - saopštio je banjalučki Okružni sud.

Optuženom je u kaznu uračunato vreme provedeno u pritvoru od 1. aprila ove godine, kada je i uhapšen. Odlukom suda D. R. će do pravosnažnosti presude ostati u pritvoru zbog takozvanog uznemirenja javnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!