PREDSEDNIK VUČIĆ O NABAVCI ZA REGISTAR PLATA: Tedner transparentan i po zakonu

Novosti online

26. 02. 2021. u 17:56

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ О НАБАВЦИ ЗА РЕГИСТАР ПЛАТА:  Теднер транспарентан и по закону

Foto: Dragan Milovanović

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je javna nabavka za izradu Centralnog informacionog sistem za obračun zarada u javnom sektoru bila potpuno transparentna i u skladu sa svim procedurama.

Ovaj posao pripao je "Telekomu" i "Vajrles mediji" Igora Žeželja, a Vučić je rekao da je javna nabavka urađena po svim procedurama.

- Oni su dali najbolju ponudu, a taj sistem biće jako značajan za Ministarstvo finansija - poručio je Vučić i dodao:

- Ništa nije urađeno protivzakonito i nemam problem ako mi bilo ko dokaže da je drugačije da ministar Siniša Mali bude ne samo smenjen, već i krivično gonjen. Još jednom da kažem, imam apsolutno poverenje u Sinišu Malog. Uvek se vodi hajka protiv nekog, u krajnjoj sam instanci to je. Nemam problem s tim, jer znam koliko su obmanjivali javnost moji politički protivnici, kada je bilo da Siniša Mali ima 24 stana u Bugarskoj, a što niste objavili da je to bila laž i da je bugarski sud presudio da nema 24 stana, već jedan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Bzvz

27.02.2021. 02:59

Na tom CROSO treš web sajtu ne radi obican unos sifara koje se povlače po kliku 10 po 10 od npr. 1760...dakle 176 klikova da unesete šifru koja je na kraju liste...a ručni unos i pretraga koji je radio pe sad ne radi. Koliko god platili, preplatili ste, nažalost. Bzvz