NIJE MORALO TAKO! Supruga se potresnim rečima oprostila od vođe Noćnih vukova - "Čuvaj nas sve, a mi ćemo sećanje na tebe..."

Novosti onlajn

24. 04. 2021. u 10:10

SAŠA Savić Švaba, vođa moto-kluba Noćnih vukova u Srbiji, iznenada je preminuo od posledica infarkta u 44. godini.

НИЈЕ МОРАЛО ТАКО! Супруга се потресним речима опростила од вође Ноћних вукова - Чувај нас све, а ми ћемо сећање на тебе...

Foto: Facebook

Sašina supruga Danijela, na svom Fejsbuk profilu objavila je njegovu fotografiju uz potresan opis:

- Nije moralo tako... Neka anđeli budu sa tobom,čuvaj nas sve, a mi ćemo sećanje na tebe.... Počivaj u miru - napisala je Danijela. 

Podsetimo, Saša je u javnosti bio poznat kao veliki humanitarni radnik, patriota i organizator mnogih skupova srpsko-ruskog prijateljstva.

Uz blagoslov episkopa niškog Arsenija, prošle godine je u Nišu organizovao litije, kao vid podrške srpskom narodu u Crnoj Gori koji se borio za zaštitu svojih svetinja.

Rođen je u Berlinu, a živeo u Nišu, (1977-2021)  nosilac je i četiri ordena. Ordena Ministarstva odbrane Ruske Federacije od 2014. godine; Orden „Miloš Obilić“ je dobio od balkanske kozačke jedinice rusije pri ambasadi Rusije u Srbiji za zasluge širenja srpsko-ruskog prijateljstva; „Vidovdanski krst drugig reda“  koji se dodeljuje za humanitarni rad i pomoć našem narodu na Kosovu i Metohiji, uručilo mu je Udruženje ratnika policije, a nosilac i je oredena koji mu je dodeljen povodom 200 godina Georgijenskog krsta koji mu je, po sopstvenom priznanju, bio najdraži.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...