IGOR JURIĆ ŠOKIRAO U JUTARNJEM PROGRAMU: "Čuo sam da postoji još Lečićevih žrtava!"

Novosti online

17. 04. 2021. u 08:27

IGOR Jurić, osnivač Fondacije „Tijana Jurić“, izjavio je da je uvek na strani žrtava i da im veruje kako u slučaju profesora glume Miroslava Mike Aleksića, tako i u slučaju glumca Branislava Lečića.

ИГОР ЈУРИЋ ШОКИРАО У ЈУТАРЊЕМ ПРОГРАМУ: Чуо сам да постоји још Лечићевих жртава!

Foto: A. Stevanović

Zaista nisam upoznat sa slučajem Lečić, koji je bio i ambasador Fondacije „Tijana Jurić“. To je pokazatelj da nismo imali nikakvu naznaku da tako nešto postoji i da neko ima takva iskustva sa Lečićem - istakao je Jurić, gostujući u petak u „Uranku“ na K1.

Na pitanje da li mu se javila još neka žrtva silovanja ili seksualnog uznemiravanja od strane Branislava Lečića, Jurić je odgovorio da nije, ali da je čuo da one postoje.

Više od godinu dana je prošlo kako je Igor Jurić javno rekao da postoji političar pedofil. Na pitanje kako se oseća što tog političara i dalje gleda u medijima, on je rekao da će „doći sve na svoje“.

Nije tu ništa gotovo, promeniće se neke okolnosti, potpuno sam siguran da ljudi koji su danas zaštićeni to više neće biti - istakao je Jurić i dodao da je jako teško žrtvama da izađu i hrabro kažu šta im se desilo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Joca

17.04.2021. 12:16

Manipulator, sta to znaci ja sam uvek na strani zrtve? Po njemu treba nekoj osobi unistiti zivot jer se deo javnosti svrstao na stranu zrtve. Cisa manipulacija. Kada postoje dokazi tada se iznese stvar na svetlo dana. Ovakve price su na nivou babe sa sokaka. Nakon ove izjave, ugasio je poverenje kod mene.

Marija

17.04.2021. 12:55

Takim neprimernim činjenjem pljuno je on odavno na svoju porodicu, i sebe. Verujemo i Danijeli verujemo a i vama i drugim mladim glumicama koje će se verovatno javiti, ali za to treba hrabrosti i snage. Puna podrška, budiet jake i istrajte.Uz vas smo zauvek, ma šta bilo. Konačno, kada se dokaže istina, koja je na vašoj strani, najstrože kazne za sve pedodofile,silovatelje . Sve ih lečiti,oni su uvek povratnici.... Treba javnim izlaganjem i prijavama probuditi svest u narodnim masama, da ni jedan predator ne hoda slobodno ... Preživeti takve gadosti u tim godinama je zločin.... Samo hrabro napred...Imate svoju istinu,ponos i dostojanstvo.