LAPOVO DOBIJA NOVU POŠTU: Stigla saglasnost od JP "Pošta Srbije"

Z.Gligorijević

05. 01. 2021. u 11:54

OPŠTINI Lapovo stigla je saglasnost JP “Pošta Srbije” Beograd za otvaranje pošte na petom rejonu.

ЛАПОВО ДОБИЈА НОВУ ПОШТУ: Стигла сагласност од ЈП Пошта Србије

Z.Gligorijević

 Na taj način poštanske usluge biće dostupnije većem broju korisnika.

- Poštu imamo samo u centru grada, a s obzirom na to da nemamo mesne zajednice, a Lapovo je železničko čvorište, kao i grad s puno penzionera, koji više neće morati da dolaze u centar samo zbog pošte – navodi Boban Miličić, predsednik opštine Lapovo.

Predsednik dodaje da su za sada iznajmili lokal u kome će biti pružane poštanske usluge, a kasnije možda bude izgrađena i posebna zgrada.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

Donorstvo je herojstvo