SVE VIŠE PUTNIKA IZ INOSTRANSTVA: Ponovo gužve na administrativnom prelazu Merdare

D. Z.

22. 10. 2020. u 14:52

СВЕ ВИШЕ ПУТНИКА ИЗ ИНОСТРАНСТВА: Поново гужве на административном прелазу Мердаре

D.Z.

NA ADMINISTRATIVNOM prelazu Merdare koji je najfrekventniji između centralne Srbije i Kosmeta tokom današnjeg dana formirala se kolona vozila tako da se oko podneva na ulazak u centrlanu Srbiju iz pravca Kosmeta čekalo po više od pola sata.

Naime, priliv vozila koja iz pravca Kosmeta čekaju na ulazak posle 13,00 sati bio je sve veći zbog čega se posle 13,00 sati formirala kolona od oko pola kilometra.

Inače, prema saznanjima Novosti na samom prelazu, putnici su uglavnom Albanci koji putuju prema zapadno evropskim zemljama a dolazili su na Kosmet.

- Verovatno strahuju zbog mogućeg zatvaranja granica pa su želeli da posete svoje na Kosovu - kaže nam jedan od putnika, Srbin sa Kosmeta koji je čekao u koloni vozila.

Inače, ovaj prelaz jedan od četiri integrisana prelaza između centralne Srbije i Kosova i Metohije nedavno je postao operativniji jer su pripadnici srpske policije počeli da funkcionišu u novim objektima koji se nalazi na istoj kolovoznoj traci na kojoj su i objekti tzv. kosovske policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)