DECA SE GUŠILA NA BAZENU U LOZNICI: Vlasnik negira da je u vodu sipan domestos - Poznato u kakvom su stanju mališani

V. Mitrić

30. 06. 2021. u 14:59

ČEDOMIR Čedo Stojnić, direktor bazena „Stobeks“, sa kog je u utorak šestoro mališana upućeno u Dom zdravlja u Loznicu, sa simptomima gušenja, kašlja ili crvenila, kaže da je „u najmanju ruku neshvatljiva izjava jedne od majki da je videla kako se u bazen, gde su toboganu, sipa tečnost nalik na domestos“.

ДЕЦА СЕ ГУШИЛА НА БАЗЕНУ У ЛОЗНИЦИ: Власник негира да је у воду сипан доместос - Познато у каквом су стању малишани

Foto: Grad Zrenjanin

- To jednostavno nema veze i mi takvu i sličnu tečnost, ne samo što ne koristimo, već i nemamo u našem  kompleksu bazena -ističe Stojnić. -Na bazenima je bilo 600 kupača i niko, osim osim šestoro mališana, nije imao ama baš nikakvih problema. Očekujem da nadležni urade svoj posao, uzeli su uzorke stručnjaci Zavoda za javno zdravlje iz Šapca i lokalne sanitarne inspekcije. Sigurni smo da do nas nije nikakav proble, a preko navoda da je sipano nešto poput „domestosa“ ne mogu da pređem ni kao vlasnik bazena, ni kao čovek ni roditelj.


Bazeni „Stobeks“ nastavili su uobičajeni rad i  oni za odrasle i za mališane. Petoro mališana zbrinuto je u lozničkoj zdravstvenoj ustanovi i njihovo stanje je, kako smo čuli stabilno, a jedan mališan je upućen u Beograd, a kod njega je ustanovljeno teško disanje, intenzivni nadražaj kašlja, niska saturacija i spazam.
Novih informacija o ovom događaju nema. Niko od nadležnih se do sada nije oglasio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)