FATA ORLOVIĆ ODBILA PARE: Hrvatski istoričar poručio - Suludo je rušenje pravoslavne crkve, Srbi su stalno meta provokacija (VIDEO)

Novosti online

18. 06. 2021. u 08:00

Hrvatski istoričar Goran Šarić izjavio je da je rušenje pravoslavne crkve u Konjević Polju provokacija Srba.

ФАТА ОРЛОВИЋ ОДБИЛА ПАРЕ: Хрватски историчар поручио - Сулудо је рушење православне цркве, Срби су стално мета провокација (ВИДЕО)

Foto: Ilustracija

- Suludo je rušenje pravoslavne crkve. Zbog čega se ruši pravoslavna crkva? Nije mogla ona žena (Fata Orlović) uzeti milion i po evra koje su joj nudili? - pitao je Goran Šarić na TV Ras.

Hrvatski istoričar tvrdi da su Srbi stalno meta provokacija, te naveo primer i nepravednih presuda Haškog tribunala, kao i non pejpere kojima se traži da se Srbija odrekne svojih teroritorija.

Goran Šarić je istakao da to sve Srbe budi i da mnogi Srbi postaju svesni da Srbija nikad neće biti dovoljno mala da za Zapad ne bi bila velika, a da "jadnici na Balkanu ne shvataju da je samo jaka Srbija garant jakih ostalih zemalja na Balkanu".

Istoričar je odnos Zapada u odnosu na ove prostore, uporedio sa pristupom kolonizatora u Africi kada sva plemena ujedine protiv najjačeg.

Lažna vest da je umrla Fata Orlović

Na društevenim mrežama se širila lažna vest da je preminula Fata Orlović koja je izazvala brojne reakcije. Ipak, Fata Orlović je živa i van životne opasnosti.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)