"MAJKO, DOŠAO NAM JE NAŠ PREDSEDNIK" Dejan koji dobija kuću za "Novosti": Vučić opet pokazao da brine o svakom čoveku

D. Kalinić

02. 12. 2023. u 07:00

PREDSEDNIK Srbije, Aleksandar Vučić pre par dana obišao je Dejana Pajovića, koji sa svojom bolesnom majkom živi u selu Mršinci, kako bi video završne radove na izgradnji nove kuće za Dejana. Ovaj projekat pokrenut je na inicijativu predsednika Vučića i gradonačlenika Čačka, Miluna Todorovića. Kako nam je rekao Pajović, ne može da opiše emocije koje su ga obuzele kada je ugledao predsednika.

МАЈКО, ДОШАО НАМ ЈЕ НАШ ПРЕДСЕДНИК Дејан који добија кућу за Новости: Вучић опет показао да брине о сваком човеку

Foto: Printskrin

- Kako da vam opišem kako sam reagovao? To je za mene doživljaj, da mi dođe predsednik države u moju kuću. Za mene je to stvarno velika stvar, da predsednik obiđe mene i moju majku koja je bolesna i nepokretna – kazao je Pajović za „Novosti“ te dodao da ovako nešto nije mogao ni da zamisli.

Prema rečima našeg sagovornika, život u staroj i trošnoj kući postao je nemoguć, ali je prvi čovek Srbije, zajedno sa gradonačelnikom Čačka odlučio da pomogne i obezbediti novi i lepši život Dejanu i njegovoj majci.

- Sve što sam tražio u životu, a nikada nisam bio alav... Meni je najbitnija bila voda. A naš predsednik i naš gradonačelnik su i započeli tu priču da dobijemo kuću – ističe Dejan.

Kako nam je ispričao susret sa Vučićem je bio opušten, i toliko ga je oduševila prizemnost i skormnost našeg predsednika.

- Verujete mi, ja sam to i smatrao za predsednika, veoma je prijatna osoba za razgovor. Ne mogu da vam opišem rečima kako je on razgovarao sa mnom. Narodni i prost čovek. Ja sam pun emocija i pod velikim sam utiskom zbog predsednikove posete. Nemam prave reči da to objasnim – istakao je naš sagovornik, te za kraj poručio kako je ovim gestom predsednik Srbije još jednom pokazao kako se brine o svemu i svakom čoveku u našoj zemlji.

BONUS VIDEO: VELIKO INTERESOVANjE STRANIH MEDIJA: Predsednik Vučić u Dubaiju govorio za brojne svetske medije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!