Napeto u Crnoj Gori: Policija razdvojila krstonosnu kolonu sa moštima Svetog Arsenija, Kuči pristižu u Podgoricu (VIDEO)

Novosti online

četvrtak, 28. 05. 2020. u 19:18

Напето у Црној Гори: Полиција раздвојила крстоносну колону са моштима Светог Арсенија, Кучи пристижу у Подгорицу (ВИДЕО)
Krstonosnu kolonu koja je od Kuča krenula ka hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici za moštima Svetog Arsenija, presreli su službenici Uprave policije na Kakarickoj gori
Krstonosnu kolonu koja je od Kuča krenula ka hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici za moštima Svetog Arsenija, presreli su službenici Uprave policije na Kakarickoj gori.

Nakon što su, na veličanstven način, dočekali mošti Svetog Arsenija Sremca, naslednika Svetog Save, prvi put nakon 164 godine, i tako obeležili Spasovdan, Kuči su se auto-litijom zaputili prema Podgorici.


Krstonosnu kolonu koja je od Kuča krenula ka hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici za moštima Svetog Arsenija, presreli su službenici Uprave policije na Kakarickoj gori.

Policija je kolonu razdvojila na dva dela, usmeravajući jedan deo vozila na skretnicu preko Kakaricke gore, zbog „prevelike gužve“.


(In4s)

Komentari (5)

Malevic Bojan

28.05.2020. 21:00

Нека види цио свијет,како Срби из Црне Горе прослављају Спасов дан.

Proslava

29.05.2020. 18:37

@Malevic Bojan - A Srbima u Beogradu zabranjeno da organizulu litiju, iako je Spasov dan slava grada Beograda. Znači u Srbiji ne može litija a u Crnu Goru može , doduše neka novo izmišljena autolitija.

Sojo

30.05.2020. 00:05

@Malevic Bojan - Politici Srbi, gdje ste bili do sada.... niste znali ni sta je ni gdje se nalazi Crkva, a kamoli sveci i molebani...... odmah smo shvatili vase nečovječme marifetluke.... Crna Gora je moderna samostalna država, morate je postojati i njene zakone...

Branka

29.05.2020. 18:41

Sačuvaj me Bože, cirkusa s mrtvima. Da se voze od mesta do mesta. To nema nigde na svetu.

Pravda

29.05.2020. 22:58

Dakle u CG moze da se okuplja protiv svsakog corona zakona a u Srbiji sve slicno zabranjeno. Pa koga to izazivamo i sta namerno cinimo. Onda vlast CG protiv tkz.naroda. Ma, zakon je zakon i pustite svece i svetinje.