Predsednik pretvara Crnu Goru u satansku zajednicu: Mitropolit Amfilohije o namerama Mila Đukanovića

Novosti online / V. K. - M. S.

19. 05. 2020. u 14:24

Председник претвара Црну Гору у сатанску заједницу: Митрополит Амфилохије о намерама Мила Ђукановића

Foto Mitropolija

Mitropolit Amfilohije ocenjuje da predsednik Milo Đukanović hoće Crnu Goru da ponovo povede bespućem i da nastavlja delo Franje Josifa i njegovoga kaplara Josipa Broza

Predsednik Crne Gore propoveda satansku Crkvu i hoće Crnu Goru da pretvori u demonsku, satansku zajednicu, poručio je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije u liturgijskoj besediu Cetinjskom manastiru. „Bezbožnici koji se odriču ćivota Svetoga Petra Cetinjskoga i krštene Crne Gore i svih Crnogoraca, svih Srba kroz vekove, hoće da stvaraju svoje satanske crkve“, rekao je on.

Vladika je ponovio da vlast danas ponovo skreće na bezbožni, satanski, antibožji, antihristovski put.

-To je ono što radi danas vlast u Crnoj Gori, seli Crnu Goru u skotsko mrtvilo, ništavilo, i u isto vreme temelji budućnost Crne Gore na bogoubilaštvu i bratoubilaštvu, na onome što je urađeno ovde u vreme i posle Drugoga svetskoga rata. Na tome temeljiti budućnost Crne Gore to može samo neko ko je izgubio pamet, ko je satanizovan. Oni koji danas upravljaju sudbinom ovog naroda nastavljaju bezbožni, satanski put gonitelja Hristovih, put Pilata, put ondašnjih Jevreja koji su razapeli Hrista, put bezbožnika koji su utamničili Lovćenskog Tajnovidca. Oni tim putem hode odričući se puta kojim je krenuo ovaj narod i prostor još apostolskih vremena pa nastavio do i posle Sv. Save, i nastavio Svetim Petrom Cetinjskim Čudotvorcem i Petrom Lovćenskim Tajnovidcem. Odričući se toga puta koji vodi u život večni, kao i ćivota Sv. Petra Cetinjskoga, i pljujuću u suštini na Svetoga Petra Lovćenskog Tajnovidca, niko od njih, pa ni predsednik Crne Gore, praktično do danas, nije došao u ove dane da uzme blagoslov od Svetoga Petra Cetinjskoga, jer on za njih ne predstavlja ništa, rekao je mitropolit.

Mitropolit Amfilohije ocenjuje da predsednik hoće Crnu Goru da ponovo povedebespućem. On je ipak izrazio nadu da će doći vreme da se Sveti Petar lovćenski tajnovidac izvadi iz tamnice Franje Josifa i njegovoga kaplara, koji su, svako u svoje vreme, srušili crkvu na Lovćenu i oskrnavili kosti ovog Božijeg ugodnika.

- I danas u ovo naše vreme ovde se nastavlja to delo Franje Josifa i njegovoga kaplara. I taj put kojim su oni hodili se proglašava za put Crne Gore a to nije put već bespuće. To je satanski, demonski put koji razara i otuđuje ljude i narod od onoga puta koji vodi u život večni. To je put smrti, put ništavila. Istinska, prava Evropa nije Franja Josif, ni Napoleon, ni Hitler i njihovi duhovni i moralni naslednici, nego Evropa apostola Petra i Pavle, to je put svetih velikih episkopa rimskih Klimenta i Grigorija Dvojeslova, Benedikta Nurskijskoga, Sv. Franje Asiškoga, Evropa Šekspira i Danteta. To je Evropa, istinska, prava, to su evropske vrednosti. Franja Josif, je tiranin i nasilnik, i kaplar koji je nastavio njegovo delo i razorio sveštenu Crkvu Svetoga Petra Lovćenskoga Tajnovidca i utamničio njegove mošti u onaj paganski mauzolej, nisu evropske vrednosti a da nažalost njima sada hodi Crna Gora - zaključioje mitropolit Amfilohije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Mikk

19.05.2020. 14:54

Milo je trazio bombardovanje srba kako pise Klinton u biografiji. Mitropolija je pro-crnogorska i podrzavala je narko dilera za predsednika tj. mila, da nije tako. Oni bi barem jednom do sada trazili da se dozvoli pravo glasanja i drzavljanstva svim srbima rodjenim u cg,ili koima su roditelji ili dedovi rodjeni u cg... Jer su 400.000 srba u srbiju, poreklom iz cg i nemaju pravo glasanja na referendumu i kasnije nakon odvajanja, niti pravo na drzavljanstvo. To je suprotno međ. pravu.

Гојко

19.05.2020. 14:59

Treba citati Bibliju i naci neke slicnosti u ovim dogadjajima.Mojsije je molio Faraona da pusti jevrejske robove nakon dugog ropstva.Faraon je to odbijao iako je Mojsije cinio sve da nastupi susa,pomor stoke,oluje.Tek kad su pocela umirati egipatska deca i sin Faraona,onda on pristade.Igrao je igru do kraja i izgubio.Trebao je samo osloboditi ljude ropstva.

dada

19.05.2020. 15:27

pretuzno je to sto se desava narodu dole i cemu su izlozeni. Sotona zaposela drzavni aparat i sprovodi zlo, terorise citav narod i zemlju

dada

19.05.2020. 15:31

Amfilohije, Bog i mudrost s'vama. Zaista imate naspram sebe sotonu u ljudskom obličju, i gujino gnezdo oko nje.