ODJEDNOM MU JE BOLJE: Embid predvodi Filadelfiju protiv Trejlblejzersa?

V.M.

29. 01. 2024. u 13:09

AKTUELNI MVP lige je zbog bola u kolenu ponovo propustio gostovanje Denveru, a izgleda da će već večeras biti spreman da nosi dres Seventisiksersa koji gostuju Portlandu (4.00).

ОДЈЕДНОМ МУ ЈЕ БОЉЕ: Ембид предводи Филаделфију против Трејлблејзерса?

FOTO: Tanjug/AP

Džoel Embid je nesporno jedan od najboljih košarkaša današnjice, ali ponovo je ''podigao prašinu'' kada je pre par noći četvrtu godinu zaredom propustio gostovanje Denver nagetsima.

Kao razlog se navodi bol u kolenu koji je Kamerunac imao pred sam početak meča i stručni štab je rešio da ne rizikuje i ostavi ga na klupi, a pored njega to je učinjeno sa nosiocima igre Herisom i Meksijem.

Prema pisanjima američkih medija, postoji velika šansa da se sva trojica nađu na parketu, a sigurno je da će Embid biti oran to da učini jer je NBA liga od ove godine uvela pravilo da igrač mora odigrati minimum 65 mečeva kako bi konkurisao za nagradu MVP-ja regularnog dela sezone.

Snažni centar je već propustio 11 utakmica do sada i sme da ne igra još na šest mečeva, a kako su povrede česta pojava kod njega, postoji velika mogućnost da ne ispuni tu brojku.

Što se tiče samog meča, Filadelfija večeras ne bi trebala da ima većih problema jer ide na noge jedom od najgorih timova lige, Portland trejlblejzersima.

Dovoljno o razlikama ovih timova govori činjenica da su domaćini pretposlednji na Zapadu sa skorom 13-33, dok je Fila dosta bolja i treća je na Istoku sa 29 ostvarenih pobeda i 15 poraza.

NAŠ TIP: hendikep 2 (4,5) (kvota 1,47)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije