DRAMA U NAJAVI: Bilsi i Lajonsi čekiraju karte za finala konferencija

Novosti online

21. 01. 2024. u 12:00

SINOĆNI mečevi NFL plej-ofa nisu razočarali, a evo i predloga za večerašnje utakmice.

ДРАМА У НАЈАВИ: Билси и Лајонси чекирају карте за финала конференција

Foto Profimedia

DETROIT – TAMPA BEJ 1 (kvota 1,40)

Do prošle nedelje, Detroit je bio jedini tim u NFL ligi koji nije imao pobedu u plej-ofu u 21. veku, ali uspeli su da prekinu taj post dramatičnim trijumfom nad Remsima.

Apetiti “lavova” još više su porasli kada su videli da im je Tampa sa puta sklonila jednog od najvećeg favorita Filadelfiju i sada su nadomak finala konferencije koje su poslednji put igrali 1992. godine.

Sa druge strane, tim sa juga Floride nema više u svojim redovima legendarnog Brejdija, ali i dalje ima kvalitetan sastav.

Bejker Mejfild se preporodio ove sezone i igra kao na početku karijere kada je dobio nagradu za rukija godine, a ne treba zanemariti ni sjajnu odbranu Baksa.

Međutim, atmosfera u gradu motora će biti izuzetna i mislimo da Detroit ne bi smeo da propusti priliku da se nađe u finalu Nacionale konferencije gde ga čeka San Francsiko.


BAFALO – KANZAS SITI 1 (kvota 1,65)

Dueli Kanzasa i Bafala postali su klasici prethodnih sezona. Doduše, ovoga puta srešće se jednu rundu ranije nego što je uobičajno. Poslednja dva megdana u doigravanju bila su efikasna, a posebno je upečatljiv onaj iz prošle sezone, kada je u poslednja dva minuta postignuto čak 27 poena.

Bafalo je krajem regularne sezone pokazao da poseduje veoma kvalitetan sastav koji je spreman da napadne Superbol što je i pokazao u vajld kard rundi gde je rutinski savladao Stilerse.

Što se tiče Čifsa, oni ne pružaju igre kao nekih prethondih nekoliko godina, ali kada imate Patrika Mahomsa na kvoterbeku nikad niste bez šanse, pogotovo ako na to dodamo odličnu odbranu koji imaju gosti. 

Iako je Kanzas tradicionalno pobeđivao Bafalo u plej-ofu, situacija je sada drugačija jer su večeras Bilsi domaćini, a mi verujemo da je vreme da ekipa predvođena Džošom Alenom konačno savlada Čifse i tako zakaže duel sa Baltimorom u finalu Američke konferencije.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)