OSVETA ZA ŠOK IZ BEOGRADA: Kampaco predvodi Zvezdu u ''Dvorani Krešimir Ćosić''

V.M.

12. 02. 2023. u 09:35

ZADAR dočekuje ''crveno-bele'' u utakmici 19. kola ABA lige.

ОСВЕТА ЗА ШОК ИЗ БЕОГРАДА: Кампацо предводи Звезду у Дворани Крешимир Ћосић

FOTO: KK Crvena zvezda mts / Đorđe Kostić

Domaćin igra promenljivo ove sezone, na poslednjih pet utakmica ima dve pobede uz tri poraza. Pre sedam dana izgubio je od Splita u triler završnici rezultatom 89:85.

Najbolji pojedinac Zadra je sjajni Luka Božić koji u proseku beleži čak 32 indeksna poena i jedan je od glavnih kandidata za MVP-a lige. Hrvatski klub ima skor 9-9 i zauzima osmo mesto na tabeli, poslednje koje vodi u plej-of.

Crvena zvezda je preko nedelje ostvarila jako bitan trijumf u Evroligi protiv Makabija i tako održala svoje šanse da se plasira u završnu fazu takmičenja. Što se tiče ABA lige Zvezda ima učinak od 16 pobeda i jednog poraza koji joj je upravo Zadar naneo i biće željna da mu se osveti. Pre sedam dana izabranici Duška Ivanovića su rutinski savladali Igokeu sa 104:71. U regionalnoj ligi je sve lakše po ''crveno-bele'' jer tu imaju usluge Fakunda Kampaca, argentinski plej i dalje ima zabranu igranja u Evroligi koja traje do kraja februara.

Kao što smo već napomenuli Zadar je šokirao šamiona u šestom kolu u Begoradu 96:98. Zanimljivo je da na tom meču nije nastupao Luka Božić, a ekipu je do pobede vodio Jordano sa 23 poena i pet asistencija.

Očekujemo da se Zvezda osveti i bez većih problema odradi posao u ''Dvorani Krešimir Ćosić''.

NAŠ TIP: H2 9,5 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)