TABELA SE OKRENULA: Grimzbijeva forma u usponu, Reksamova u padu

O. M.

23. 03. 2024. u 11:48

GRIMZBI ločekuje Reksam u 40. kolu engleske Lige dva, ove subote od 16 časova.

ТАБЕЛА СЕ ОКРЕНУЛА: Гримзбијева форма у успону, Рексамова у паду

Foto Profimedia

Ono što ovaj meč čini neobičnim je činjenica da trenutna formu potpuno odskače od stanja na tabeli. Trećeplasirani Reksam je u opasnosti da sklizne ispod mesta koje obezbeđuju ditektnu promociju ako ovde ne pobedi. MK Donsi i Kru Aleksandra duvaju Velšanima za vratom, a ni Barou koji je u ozbiljno dobroj formi nije daleko.

S druge strane, Grimzbi je vezao šest utzakmica bez poraza i sve je dalje od opasne zone. Trenutno su "ni tamo ni ovamo" sa šest bodova više od najugroženijih ekipa i sa pet bodova zaostatka za grupom timova koji nisu u direktnoj opasnosti za opstanak. Dodatna olakšavajuća okolnost je što imaju utakmicu manje od Forest grina i dve od Satona, tako da mogu dodatno da uvećaju prednost nad najugroženijima.

A što se tiče današnjeg protvnika, navijači mogu da se uzdaju u statistiku koja kaže da Grimzbi bolje igra protiv ekipa iz vrha tabeele, od osam pobeda pet su ostvarili nad timovima iz "gornjeg doma".

Reksam nije postigao gol 190 minuta i to je ovu ekipu koštalo gubitka pet bodova. Kod kuće su izgubili od Tranmera, nakon što su odigrali bez golova sa Harogejtom. A u gostima su inače znatno lošiji nego u Velsu pa će im ovo gostovanje protiv ekipe koja je u formi i ima motiv da pobegne sa dna tabele, biti veliko iskušenje. Ipak, verujemo u suvi kvalitet koji konačno mora doći do izražaja, uostalom seriji "pomoraca" jednom mora doći kraj.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,95)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)