JESENAS JE PALO DESET GOLOVA: Mogu li Herta i Magdeburg opet da "počaste" goleadom?

O. M.

16. 02. 2024. u 11:36

HERTA dočekuje Magdeburg u 22. kolu nemačke Druge Bundelige. Utakmica se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu od 18 časova i 30 minuta.

ЈЕСЕНАС ЈЕ ПАЛО ДЕСЕТ ГОЛОВА: Могу ли Херта и Магдебург опет да почасте голеадом?

Profimedia/ IMAGO

Domaćin je osmi na tabeli sa 29 bodova i ima osam bodova više od "prvog ispod crte" u borbi za opstanak, 16. Kajzerslauterna, odnosno isto toliko zaostatka za trećeplasiranih Hamburgerom, na poslednjem mestu koje vodi u (baraž za) Bundesligu.

Magdeburg je u nešto težoj situaciji pošto ims dva boda manje od "stare dame", ali je u poslednje vreme u nešto boljoj formi.

U prošlom kolu Herta je, pomalo i neočekivano, savladala Grojter Firt u gostima sa 2:1 i time prekinula negativan niz od četiri utakmice bez pobede.

S druge strane, Magdeburg je u 2024. godini zabeležio samo jedan poraz, minimalan na gostovanju Braunšvajgu. Tri od četiri njihove utakmice od zimske pauze rešene su jednim golom, a četvrta je završena rezuultatom 1:1.

Tako mali broj golova je u potpunoj suprotnosti sa poslednjim duelom HErte i MAgdeburga koji su u septembru prošle godine odigrali meč za pamćenje sa čak deset postignutih golova. Bilo je 6:4 za Magdeburg, iako je Herta vodila četiri puta! Teško je da se takva goelada može ponoviti dva puta u susretu istih timova.

NAŠ PREDLOG: 0-3 (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!