"ROTHOZNE" KONAČNO NA PUTU POVRATKA: Hanover ne gubi nadu da može bar do trećeg mesta

O. M.

09. 02. 2024. u 09:56

HSV dočekuje Hanover u derbiju druge Bundeslige koji će otvoriti 21. kolo.

РОТХОЗНЕ КОНАЧНО НА ПУТУ ПОВРАТКА: Хановер не губи наду да може бар до трећег места

Foto: Profimedia

Utakmica se igra od 18 časova i 30 minuta na stadionu "Folks park".

Hamburger je trenutno na drugom mestu popularne "cvajte" sa pet bodova manje od lidera i (pri)gradskog rivala Sent Paulija koji je sakupio 42.

Hamburger je u prošlom kolu u gostima savladao Hertu rezultatom 2:1. Posle solidnog prvog poluvremena u kome smo videli nekoliko dobrih šansi za Hamburger, prvi gol pao je u 52. minutu, a precizan je bio Miro Muhajm. Haris Tabaković je izjednačio u 62. minutu, a pobedonosni pogodak za Hamburger postigao je Ludovit Rajs u 82. minutu.

Hamburger je u ovom meču pokazao da je sa razlogom kandidat za šampionsku titulu.

Ranije su u triler meču izgubili sa 4:3 od Karlsruera kod kuće. Uspeli su da stignu zaostatak od 0:2 i od 2:3, ali su uporni gosti odneli sva tri boda sa "Folks parka".

Hanover je trenutno na šestom mestu. Imaju 31 bod, pet manje od trećeplasiranog Holštajn Kila koji se nalazi na mestu koje vosi u baraž za popunu Bundeslige. 

Retko gube utakmice, u poslednjih pet kola samo ih je Kil pobedio i to sa 3:0, što je njihov najubnjdljiviji poraz u sezoni.

U prošlom kolu Hanover je na svom terenu pobedio Hanzu sa 2:1. Domaći tim je od početka meča dominirao terenom. Prvi gol je zapravo bio autogol Kevina Šumahera u četvrtom minutu utakmice. Izjednačila je Hanza u finišu prvog poluvremena. U nastavku utakmice veliki pritisak fudbalera Hanovera krunisan je pobedonosnim golom u 78. minutu.

Hamburger je prošle godine dva puta bio bolji od Hanovera. Prvi put su pobedili sa 6:1, drugi put 1:0.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,75)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!