NAŠI PREDLOZI: "Tip" - tiket za ponedeljak

V.M.

05. 02. 2024. u 08:00

JEDAN gol nas je odvojio od trećeg dobitnog tiketa u nizu, ali se danas nadamo povratku na pobedničke staze

НАШИ ПРЕДЛОЗИ: Тип - тикет за понедељак

FOTO: Tanjug/AP

Ponedeljak

20.00 Jong AZ Alkmar - Roda 2 (2,10)

20.45 Roma - Kaljari 1 (1,50)

21.00 Brentford - Mančester s. 2&2-5 (1,80)

Ukupna kvota: 5,67

Na današnjem tiketu se nalaze tri para. Prvi nam stiže iz druge holandske lige gde nekadašnji prvoligaš iz Kerkradea gostuje rezervnom timu AZ Alkmara. Roda se nalazi na trećoj poziciji i ima ambiciju da se plasira u najviši rang i eventualnom pobedom bi izbila na drugo mesto koje garantuje direktan plasman u elitu na kraju sezone. Kvota je dobra - vredi probati.

Roma se dolaskom bivšeg kapitena De Rosija na mesto trenera probudila i vezala dve pobede protiv ekipa iz donjeg dela tabele. Kaljari je još jedan od takvih timova koji je prvi iznad zone ispadanja pa bi "vučica" ovakve mečeve morala da rešava u svoju korist ukoliko želi plasman u Ligu šampiona.

Obe ekipe su jače za prve zvezde Tonija i Holanda i očekujemo jako zanimljiv meč. Zanimljivo je da je Brentford prošle sezone oba puta pobedio Mančester siti, ali nakon poraza Liverpula koji drži lidersko mesto na tabeli Premijer lige "građani" bi morali da dodaju gas i upišu nova tri boda.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)