HAJDUK ISPUSTIO PRVO MESTO: Danas ima priliku da ga vrati na teškom gostovanju

V.M.

03. 02. 2024. u 09:45 >> 09:55

''BILI'' će pokušati brzo da zaborave razočaravajuć poraz od Rijeke i upišu vredna tri boda na gostovanju Osijeku od 17:30.

ХАЈДУК ИСПУСТИО ПРВО МЕСТО: Данас има прилику да га врати на тешком гостовању

Foto Profimedia

Gotovo od samog starta prvenstva Hajduk je držao prvo mesto na tabeli, ali sada je on taj koji juri jer ga je u prošlom kolu savladala Rijeka na ''Poljudu'' i popela se na vrh tabele.

Doduše, izjednačeni su po broju osvojenih bodova (po 41), ali su Marko Pjaca i družina prvi zbog boljeg skora u međusobnim duelima.

Danas bi debi za klub trebao da ima Josip Brekalo koji je bio nadomak transfera u Dinamo, ali se odlučio za Hajduk i trebao bi da predstavlja veliko pojačanje ''bilima'' u borbi za titulu.

Ono što očigledno predstavlja problem je odlazak trener Ivana Leka u Belgiju, ekipa ne igra na istom nivou od kada je Miroslav Karoglan preuzeo kormilo i na 12 mečeva je upisala šest pobeda uz tri poraza i isto toliko remija.

Sa druge strane, Osijek u dobrom ritmu dočekuje derbi 21. kola je jer neporažen na poslednja četiri ligaška duela.

Prvo je igrao nerešeno sa Rijekom i Varaždinom, a nakon toga je savladao Slaven Belupo, odnosno Rudeš.

Ono što je glavna karakterstika domaćina je veoma otvoren fudbal koji forsira menadžer Zoran Zekić, a o tome najbolji svedoči njihova gol-razlika (39:28).

Današnji rivali se već ukrštali koplja dva puta ove sezone i oba tima su upisala po pobedu, a zanimljivo je da su to radili na gostujućim terenima.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,85)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)