KPR ZAPAO U NOVU KRIZU: "Trešnjice" pale posle sedam utakmica

O. M.

06. 01. 2024. u 10:29

KPR dočekuje Bornmut u subotu od 16 časova na stadionu "Loftus Roud". Utakmica se igra u okviru trećeg kola FA Kupa.

КПР ЗАПАО У НОВУ КРИЗУ: Трешњице пале после седам утакмица

Profimedia/ IMAGO

Rendžersi su na "dobrom putu" da izgube status drugoligaša pošto posle 26 kola zauzimaju 22. poziciju na tabeli Čempionšipa. Ekipa je osvojila osam bodova u prvih osam kola, ali je onda usledio niz od pet poraza posle čega je menadžer Garet Ejmsfort dobio otkaz.

Zamenio ga je Španac Marti Sufuentes koji je uspeo da podigne formu ekipe i osvoji 12 bodova u prvih sedam utakmica na kormilu, ali sada je KPR opez zapao u krizu i sa samo jednim bodom u poslednjih pet kola samo loše igre konkurencije održavaju "policajcima" kakvu-takvu nadu u opstanak.

Zbog toga, kao i činjenice da je ekipa desetkovana povredama, male su šanse da će KPR predstavljati problem Bornmutu, naročito kada se zna da je ekipa sa "Loftus rouda" izgubila 11 od 12 poslednjih duela sa premijerligašima u FA kupu.

"Trešnjice" su u prošlom kolu Premijer lige izgubile od Totenhema. Bio je to njihov prvi poraz posle sedam kola. Iako imaju daleko bolji sastav i igraju u boljoj formi, ne smeju da se opuste jer su prošle godine ispali u trećem kolu FA Kupa od druoligaša Barnlija i to na svom terenu.

NAŠ PREDLOG: X2&2-4 (kvota 1,70)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)