ANTVERPENU NE CVETAJU RUŽE: Zmajevi favoriti na Bosuilu

O. M.

25. 10. 2023. u 12:57

PORTO gostuje Antverpenu u trećem kolu grupne faze Lige šampiona. Utakmica je na programu u sredu od 21 čas na Bosuilu.

АНТВЕРПЕНУ НЕ ЦВЕТАЈУ РУЖЕ: Змајеви фаворити на Босуилу

FOTO: Tanjug/AP

Izabranici Marka van Bomela su u poslednjem meču Lige šampiona na svom terenu izgubili od Šahtjora sa 3:2 iako su do 33. minuta imali dva gola prednosti.

Antverpen je pre meča sa Šahtjorom izgubio u prvom kolu u gostima od Barselone sa čak 5:0. Šampion Belgije ne igra baš dobro ni u domaćem šampionatu. Trenutno zauzimaju tek šestu poziciju na tabeli sa 17 osvojenih bodova, osam manje od prvoplasiranog Rojal union sen Žiloa. U poslednjih sedam takmičarskih utakmica upisali su samo jednu pobedu, uz tri remija i tri poraza.

Van Bomel mora da bude zabrinut i zbog brojnih problema sa povredama uoči utakmice u sredu, a Riči de Lit, Džejkob Ondrejka, Sem Vajns, Kobi Korbanije, Davino Verhulst i Bjorn Engels će verovatno propustiti utakmicu. 

Porto je u prethodnom meču Lige šampiona na svom terenu izgubio od Barselone minimalnim rezultatom. Gosti su do jedinog gola na utakmci stigli u zaustavno vremenu prvog dela utakmice. 

Porto je u prvom kolu savladao Šahtjor u gostima sa 3:1 i trenutno zauzima drugu poziciju na tabeli sa tri osvojena boda. U Ligi Portugala su na trećem mestu sa 19 bodova, tri manje od prvoplasiranog Sportinga. U poslednjih sedam takmičarskih utakmica zabeležili su pet pobeda i dva poraza.

Trener Serhio Konseisao i dalje ima problema sa odbranom tima jer ne može da računa na Pepea, Zaidua Sanusija, Ivana Markana i Vendela.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: G UG 2+ (kvota 2,15)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)