"ŠUPLJA" ODBRANA KOČI TRELEBORG: Jenćeping konačno prekinuo crnu seriju

O. M.

28. 09. 2023. u 11:44 >> 11:44

TRELEBORG dočekuje ekipu Jenćepinga u 24. kolu Superetena, druge švedske lige. Utakmica se igra na stadionu "Vongavalen" u Treleborgu.

ШУПЉА ОДБРАНА КОЧИ ТРЕЛЕБОРГ: Јенћепинг коначно прекинуо црну серију

Foto: Profimedia

Prošle sezone Treleborg je bio veoma blizu promocije u prvi razred švedske fudbalske piramide, ali ove godine nije ni blizu te forme. Trenutno su na sedmom mestu sa ukupno 30 bodova iz 23 kola, pa im za promociju trenutno nedostaje punih 12 bodova.

S obzirom na to da je do kraja ostalo samo još sedam kola, šanse da se Treleborg nekako umeša u borbu za prva tri mesta su u domenu paranormalnog. Ono što ih je prošle godine najviše sprečilo da se domognu Alsvenskana je jedna od najgorih odbrana u ligi, a to je problem i ove godine.

Jenćeping i ove sezone vodi bitku za opstanak, a pad u zonu ispadanja sprečili su prošle nedelje u direktnom okršaju sa davljenikom Ergriteom. Pobedom od 2:1 prekinuli su i niz od devet utakmica bez pobede u svim takmičenjima.

Četiri poslednja međusobna susreta završila su igrom GG&4+.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!