PALERMO PRIMIO SAMO JEDAN GOL OVE SEZONE: Kalabrezi bez šansi na Siciliji

O. M.

22. 09. 2023. u 12:30

PALERMO dočekuje Kozencu u šestom kolu italijanske serije B. Utakmica se igra na stadionu "Renco Barbera" od 20 časova i 30 minuta.

ПАЛЕРМО ПРИМИО САМО ЈЕДАН ГОЛ ОВЕ СЕЗОНЕ: Калабрези без шанси на Сицилији

Foto: Profimedia

Domaći tim je odlično počeo sezonu i sa 10 bodova iz četiri odigrane utakmice zauzima treću poziciju na tabeli, sa tri boda manje, ali i utakmicom manje od lidera Parme.

Gosti ne mogu da se pohvale najboljim startom sezone. Iako su ostvarili pobedu u prvom kolu, to je do sada ostao njihov jedini trijumf pošto su usledila dva poraza i dva remija pa sada Kozenca sa pet bodova drži 12. poziciju sa pet bodova iz isto toliko utakmica.

Sicilijanci su primili samo jedan gol i to u pobedi nad Ređanom od 3:1, dok je jedino Bari uspeo da ostane neporažen u remiju bez golova. 

Jedini neuspeh u dosadašnjem delu sezone Palermo je pretrpeo u Kupu gde je eliminisan od Kaljarija i to posle produžetaka. U regularnom toku meča bilo je 0:0, a onda je ekipa sa Sardinije povela sa 1:0 pre nego što su obe ekipe postigle po jedan gol u nadoknadi vremena drugog produžetka. 

Kozenca je do sada savladala samo Askoli koji je meč završio sa osam igrača, doduše poveli su "vukovi" sa 1:0 dok je još bilo 11:11 na terenu. Posle toga usledili su porazi od Breše i Modene, kao i remiji sa Venecijom i Sudtirolom, a sezonu su otvorili porazom u Kupu od Sasuola, posle produžetaka.

Prošle godine na Siciliji je bilo 0:0, a u Kalabriji 3:2 za Kozencu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu