"SVECI" NE DAJU PRVO MESTO: Bala taun igra na mali broj golova

O. M.

13. 09. 2023. u 12:38 >> 12:38

TNS gostuje ekipi Bala taun u šestom kolu Premijer lige Velsa. Utakmica je na programu u sredu od 20 časoiva i 45 minuta na stadionu "Maes Tegid".

СВЕЦИ НЕ ДАЈУ ПРВО МЕСТО: Бала таун игра на мали број голова

Foto: Profimedia

U svom poslednjem takmičarskom meču, Bala taun je u gostima izgubila od Kvins Parka sa 3:0, u okviru Čelendž kupa Škotske. 

U ligi trenutno zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli sa 11 osvojenih bodova, tri više od sedmoplasiranog Pontiprida i dva manje od lidra TNS koga bi pobedom u ovom meču svrgnuli sa prve pozicije. U prvih pet ligaških utakmica zabeležili su tri pobede i dva remija.

TNS je u Čelendž kupu sa 3:0 savladao drugi tim Hibernijana. U ligi trenutno zauzimaju prvu poziciju na tabeli sa 13 osvojenih bodova, jednim više od drugoplasiranog Konahsa, dok im je gol-razlika 16:4. Posle pet odigranih kola zabeležili su četiri pobede i jedan remi.

Škotski napadač Deklan Makmanus postigao je pet golova u isto toliko utakmica ove sezone, dok je nekadašnji polaznik akademije Mančester sitija Adrijan Kjezlevic zabeležio četiri gola i dve asistencije. Makmanus je prošle sezone bio najbolji strelac velške Premijer lige sa 26 golova.

TNS je pobedio u poslednjih šest međusobnih duela sa Bala taunom.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2&3+(kvota 1,75) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024