"ZEBRE" ŽELE ISKORAK U KUPU: Reprezentativac Srbije "srušio" svoj bivši klub

O. M.

11. 08. 2023. u 10:55

FUDBALERI Udinezea započinju novu sezonu utakmicom druge runde Kupa Italije protiv Katancara. Meč se igra od 18 časova na stadionu Friuli.

ЗЕБРЕ ЖЕЛЕ ИСКОРАК У КУПУ: Репрезентативац Србије срушио свој бивши клуб

Foto: EPA-EFE/GABRIELE MENIS

Udineze je prošlu sezonu u Seriji A završio na 12. mestu sa 46 bodova. "Zebre" su potpuno podbacile u poslednja četiri kola u kojima su pretpreli isto toliko poraza, ali ni da su osvojili neki bod u tim utakmicama ne bi mnogo napredovali na tabeli. U kupu su stigli do šesnaestine finala gde su ispali porazom na svom terenu od Monce koja je posle niza preokreta pobedila sa 3:2.

Ekipa Andree Sotila je u pripremnom periodu ostvarila nekoliko zapaženih rezultata koji najavljuju da će ova sezona biti bolja od prethodne, mada se to sa pripremnim utakmicama nikad ne zna. Udineze je ostvario četiri pobede i jedan poraz. Među "skalpovima" najveći je onaj Red bul Lajpciga koji je savladan golovima portugalskog tinejdžera Vivalda Semeda i našeg Lazara Samardžića koji je pre dve godine pojačao tim iz Udina došavši upravo iz Lajpciga.

Jedini poraz u pripremnom periodu Udineze je pretrpeo od Union Berlina, koji je pobedio golom pridošlice iz Volfsburga Žeroma Rusijona.

Što se tiče novog člana Serije B Katancara, oni su morali da igraju i prvu rundu Kupa u kojoj su nadigrali Fođu minimalnim rezultatom, a strelac je bio Alesio Kurčo.

Pobednik ovog meča u šesnaestini finala igraće sa boljim iz duela Kaljarija i Palerma, a u eventualnoj osmini finala čeka ih verovatno Milan.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&2+ (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

Darko Miličić je jedna od najzanimljivijih ličnosti u našoj košarci. Svrstavan svojevremeno među najveće talente na svetu, izabaran je čak kao drugi pik na NBA draftu, ispred mnogih potonjih zvezda. U NBA ligi, međutim, nije uspeo. U Americi mu se i danas mnogi podsmevaju zbog toga. Ali… Upravo je ekipa najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, ne tako davno doputovala u Srbiju da sazna nešto više o našem nekadašnjem reprezentativcu. Ono što su otkrili – zaprepastilo ih je.

07. 05. 2023. u 19:16

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti