GRADSKI DERBI: Rezultat ovog meča može odlučiti šampiona!

V.M.

29. 07. 2023. u 10:10

OD 13:35 u okviru 19 kola kineskog prvenstva, Šangaj Šenhua će dočekati gradskog rivala Port.

ГРАДСКИ ДЕРБИ: Резултат овог меча може одлучити шампиона!

Foto Profimedia

Ovo su dva tima koju su ubedljivo najviše pokazala u dosadašnjem toku takmičenja i zasluženo zauzimaju vodeće pozicije, Port je trenutno prvi sa 43 osvojena boda i beži osam poena gradskom rivalu.

Šenhua je u poslednje vreme opala u formi, ali se i dalje drži u vrhu tabele. Na poslednjih pet utakmica doživela je dva poraza, uz isto toliko pobeda i prošlonedeljni remi sa Čangčunom (1:1).

Domaćin igra solidno na svom terenu ove sezone, na devet utakmica sakupio je 18 bodova, a danas ima priliku da pred svojim navijačima ''zakuva'' borbu za titulu.

Sa druge strane, Šangaj Port igra fantastično od starta prvenstva. Trenutno se nalazi u seriji od tri uzastopne pobede, a poslednja ''žrtva'' bio mu je Čangžu, 3:0.

''Crveni orlovi'' su napadački najraspoloženija lige sa 35 postignutih golova, na poslednjea tri susreta su čak deset puta tresli mrežu protivnika i ako bi danas trijumfovali napravili bi enormaln korak ka tituli jer bi se od najbližeg rivala odvojili na dvocifrenu razliku.

Današnji rivali su već odigrali jedan meč ove sezone, to je bilo u četvrtom kolu kada su rezultatom 1:1 podelili bodove.

Verujemo da će i danas oba tima zatresti mrežu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024