LIDER JE PONOVO UHVATIO ZALET: Fešenjraš je rado viđen protivnik

V.M.

23. 07. 2023. u 10:35

U 15. kolu noršvkog prvenstva Sandefjord će dočekati Bode Glimt.

ЛИДЕР ЈЕ ПОНОВО УХВАТИО ЗАЛЕТ: Фешењраш је радо виђен противник

Foto Profimedia

Domaćin se baš muči ove sezone i očigledno ga očekuje borba za opstanak. Sandefjord je ostvario samo dve pobede u uvodnih 13 kola i trenutno zauzima pretposlednje mesto sa deset osvojenih bodova.

''Plavo-crveni'' su na poslednje četiri ligaške utakmica doživeli tri poraza u kojima su primili čak 13 golova, a uz to su odigrali remi sa Stabekom, 0:0.

Sa druge strane, nakon  poraza od Stromgosdeta i podele bodova sa Moldeom, lider prvenstva Bode Glimt je ponovo uhvatio zalet sa dve vezane pobede (Od, Haugesund) i oran je da ostvari ligaški het-trik.

''Žuta horda'' igra fantastično tokom većeg dela sezone, ostvarila je 12 trijumfa do sada i ima čak devet poena prednosti u odnosu na druoplasirani Molde koji je odigrao meč više od lidera.

Upravo je Molde prošle sezone prekinuo seriju od dve vezane titule Bode Glimta, ali četa Ketila Knutsena je naoštrena da trofej namenjen prvaku vrati u svoje vitrine.

Bode je ostvario tri vezane pobede nad Sandefjordom, a mi verujemo da je vreme i za četvrtu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2&3+ (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)