PROŠLE GODINE KANDIDAT ZA TITULU, SADA DONJI DOM TABELE: Rasing ne zna za pobedu u gostima skoro tri meseca

V.M.

12. 06. 2023. u 09:50

U večernjem programu argentinskog prvenstva, Instituto će dočekati Rasing iz Aveljanede.

ПРОШЛЕ ГОДИНЕ КАНДИДАТ ЗА ТИТУЛУ, САДА ДОЊИ ДОМ ТАБЕЛЕ: Расинг не зна за победу у гостима скоро три месеца

Foto Profimedia

Domaćin je prošle sezone preko plej-ofa obezbedio povratak u elitu i pruža solidne partije u dosadašnjem toku prvenstva. Nakon 19 odigranih kola zauzima 21. poziciju i ima četiri boda više od Arsenal Sarandija koji je zacementiran za dno tabele.

Poslednje pobedu Instituto je ostvario sredinom maja kada je savladao Kolon sa 1:0, a nakon toga je doživeo dva poraza uz remi sa Estuditantesom.

Što se tiče Rasinga, on se prošle godine borio za titulu do poslednjeg kola u kojem je imao priliku da osvoji ligu pobedom protiv River Plejta na svom terenu, izgubio je 1:2, a najveći tragičar bio je Galvan koji je pri rezultatu 1:1 u 90. minutu promašio jedanaesterac.

Ove sezone je potpuno drugačija priča, popularna ''akademija'' zauzima razočaravajuće 17. mesto mesto, a do prošlog kola je bila na dva boda od opstanka pre nego što je savladala Banfild rezultatom 2:0.

Jedina svetla tačka za klub iz Aveljanede su igre u Kopa libertadoresu u kojem su sa deset bodova nakon pet kola prvi u grupi ''A''.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)