BORBA ZA OPSTANAK: Može li Lalatović da izdigne svoju četu sa dna?

V.M.

10. 04. 2023. u 09:53 >> 09:53

MLADOST GAT dolazi na noge istoimenjaku iz Lučana u derbiju začelja srpskog prvenstva.

БОРБА ЗА ОПСТАНАК: Може ли Лалатовић да издигне своју чету са дна?

FOTO: M. Vukadinović

Domaćin je u katastrofalnoj formi i svoju poslednju pobedu ostvario je pre skoro četiri meseca kada je pred pauzu za Svetsko prvenstvo savladao Kolubaru sa 2:0. Nakon nje kao da je upao u hibernaciju iz koje se još nije probudio, jer je u drugom delu sezone osvojio mizerna četiri boda (četiri remija i čak šest poraza.) 

Mladost je trenutno 14. na tabeli sa 22 osvojena boda i očekuje je grčevita borba za opstanak u plej-autu.

Sa druge strane, Novosađani su doveli Nenada Lalatovića kako bi u svom stilu prodrmao ekipu i iz nje izvukao maksimum, ali rođeni Beograđanin ne radi dobar posao i od kada je preuzeo kormilo, Mladost GAT je odigrala dva remija i doživela isto toliko poraza. 

Gost takođe pruža veoma loše igre u drugom delu sezone (sakupio je šest poena), ali za razliku od svog današnjeg rivala upisao je jednu pobedu i to protiv Partizana kada ga je sredinom februara savladao u prestonici sa 0:4. 

Lalatovićevi izabranici su izgubili najviše utakmica ove sezone u čitavoj ligi, čak 18 i to je jedan od glavnih razloga što se nalaze zacementirani na dnu tabele sa 19 osvojenih bodova.

U prvom ovosezonskom međusobnom duelu podelili su bodove, 1:1.

Današnja utakmica je jako bitna za obe ekipe, verujemo da će biti oprezne i zbog toga očekujemo da bude malo golova u ovom derbiju začelja.

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,47)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)