MREŽE SU SE TRESLE U BERLINU: Da li će tako biti i u Belgiji?

V.M.

16. 03. 2023. u 11:08

ROJAL Union dočekuje Union Berlin u revanšu osmine finala Lige Evrope.

МРЕЖЕ СУ СЕ ТРЕСЛЕ У БЕРЛИНУ: Да ли ће тако бити и у Белгији?

Foto Profimedia

Pre sedam dana bilo je 3:3. Rojal Union je tri puta čak imao prednost u Berlinu, ali četa Ursa Fišera je svaki put stizala zaostatak i na kraju je obezbedila korektan rezultat pred današnji obračun. Zanimljivo je da su ove ekipe takođe igrale u grupnoj fazi i na te dve utakmice su oba tima slavila po jedanput.

Domaćin je za vikend ostvario jako važnu pobedu savladavši lidera belgijskog prvenstva, Genk sa 1:2. Na taj način mu se približio na samo pet bodova zaostatka i očekuje ga velika borba za titulu u plej-ofu koji uskoro počinje. Na svom debiju u Ligi Evrope može se reći da Rojal Union igra dosta dobro. Zauzeo je prvo mesto u grupi ''D'', na taj način se direktno plasirao u osminu finala i ima odličnu priliku da se pobedom pred svojim navijačima plasira u narednu fazu takmičenja.

Što se tiče gosta, Union Berlin je padu forme. Nakon što je odlično otvorio drugu polusezonu ušao je u kontra ritam i na poslednjih sedam utakmica u svim takmičenjima je ostvario samo jednu pobedu. Za vikend je odigrao treći uzastopni remi, ovoga puta sa Volfsburgom,1:1. Iako su u padu forme i dalje se nalaze u samom vrhu tabele Budneslige, trenutno su četvrti i očekuje ih borba za plasman u Ligu šampiona iduće sezone.

Ekipa iz prestonice je takođe debitant u Ligi Evrope, a nakon što je zauzela drugo mesto u grupi ''D'' iznenadili su Ajaks savladavši ga ukupnim rezultatom 3:1 u šesnaestini finala. 

Što se tiče izostanaka, kod domaćina su upitni nastupi Sajksa i Ekert Ajense.

Dok će sa druge strane izostati Kedira, Šafer i Doeki.

Očekujemo novu goleadu na ''Loto parku''.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati