JUNAJTED ODRŽAVA PREDNOST SA ''OLD TRAFORDA'': ''Benito Viljamarin'' sanja čudo

V.M.

16. 03. 2023. u 10:21

BETIS dočekuje ''crvene đavole'' u revanšu osmine finala Lige Evrope.

ЈУНАЈТЕД ОДРЖАВА ПРЕДНОСТ СА ОЛД ТРАФОРДА: Бенито Виљамарин сања чудо

Foto: Tanjug

Na prvom meču Mančester je rutinski slavio sa 4:1. Na poluvremenu je bilo 1:1, ali izabranici Erika ten Haga su u nastavku ubacili u petu brzinu i tako su golovima Antonija, Fernandeša i Veghorsta su napravili lep plus od tri gola pred gostovanje u Andaluziji. Betis se nada da može da preokrene veliki zaostatak kao što je to uradio Sporting protiv Junajteda u Kupu pobednika kupova 1964. godine, nakon 4:1 u Engleskoj, ''Lavovi'' su slavili sa 5:0 u Lisabonu. 

Domaćin je u solidnoj formi što se tiče prvenstva, na poslednjih pet ligaških utakmica ima tri pobede uz dva remija i zauzima peto mesto na tabeli. Betis ima samo tri boda manje od četvroplasiranog Real Sosijedada koji je u ozbiljnom padu i ''zeleno-beli'' će se u ostaku sezone boriti za plasman u elitu sa Baskijcima. Trener Manuel Pelegrini je izjavio da se njegov tim neće olako predati i da je u nokaut fazama sve moguće. ''Benito Viljamarin'' će biti pun do poslednjeg mesta i navijači će pokušati da ''ponesu'' svoje miljenike do velikog preokreta.

Junajted je nakon sramote protiv Liverpula (7:0) ponovo kiksirao, ovoga puta odigrao je 0:0 sa Sautemptonom i tako zakomplikovao sebi plasman u Ligu šampiona. Trenutno je treći u Premijer ligi i ima dva boda više od Totenhema, kao i šest poena prednosti u odnosu na Njukasl. Još jedna prilika za ''crvene đavole'' da se plasiraju u najeltinije evropsko takmičenje je Liga Evrope u kojoj su po kladionicama favorit broj jedan za osvajanje ovog takmičenja. Četa Erika ten Haga je veći deo posla odradila kod kuće i sada će pokušati mirnom utakmicom da se plasiraju u Evropu.

Betis će biti bez Fekira i Luiza Felipea, dok je pod upitnikom Kruz.

Sa druge strane, ten Hag ne može da računa na Eriksena, Garnaća, Grivnuda i Donija van de Beka, a neizvsni su nastupi Lindelofa, Marsijala i Sabicera.

Očekujemo jednu otvorenu, zanimljivu utakmicu u kojoj verujemo da će oba tima postići barem po gol na večerašnjem susretu.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)