VBA NE GUBI, ALI I NE POBEĐUJE: Barnli na krilima dva trijumfa stiže na ''Hotorns''

M.T.

02. 09. 2022. u 10:47

ALBION remizirao čak pet puta u sedam kola.

ВБА НЕ ГУБИ, АЛИ И НЕ ПОБЕЂУЈЕ: Барнли на крилима два тријумфа стиже на Хоторнс

FOTO: AP/Tanjug

Vest Bromvič Albion otvoriće osmo kolo Čempionšipa večeras od 21 sat kada na stadionu ''Hotorns'' gostuje ekipa Barnlija. Biće ovo zanimljiv duel dve ekipe koje u poslednja četiri kola ne znaju za poraz.

''Vrećice'' su posle sedam kola kraljevi remija u Čempionšipu zajedno sa Prestonom pošto su obe ekipe po pet puta igrale nerešeno do sada. Menadžer Stiv Brus od starta nije u potpunosti prihvaćen od navijača, a nema sumnje da bi neki želeli da mu što pre vide leđa, ali Vest Bromvič Albion je od starta Čempionšipa doživeo samo jedan poraz, ali i ostvario samo jednu pobedu pored već pomenutih pet nerešenih rezultata. Trenutno je Albion u sredini tabele sa osam osvojenih bodova, ali bi trijumfom mogli da poboljšaju svoj plasman. Ono što takođe govori o mentalitetu tima koji Brus trenira je i da su četiri od pet remija ''Vrećice'' uspele da obezbede posle rezultatskog zaostatka što znači da ne odustaju nijednog trenutka.

Na drugoj strani nalazi se Barnli koji sa klupe predvodi Vensan Kompani i za sada nekadašnji defanzivac Mančester sitija radi dobar posao. Barnli posle sedam kola ima samo jedan poraz uz po tri pobede i nerešena rezultata i na trećem je mestu tabele uz šansu da preuzme i čelnu poziciju ukoliko uspe da savlada Vest Bromvič Albion.

''Vrećicama'' je najjače oružje Karlan Grant, strelac tri gola u dosadašnjem toku šampionata, dok su po dva postigli Džod Svift i Džed Valas.

Barnli se na startu sezone mučio sa efikasnošću, a sada i to izgleda bolje pošto su postigli sedam golova na poslednje dve utakmice u kojima su ostvarili pobede protiv Vigana i Milvola. Udarne igle Kompanijeve ekipe su najbolji strelac tima sa četiri gola Džoš Braunhil, tri je postigao Džej Rodrigez koliko i Nejtan Telja koji je stigao iz Saumteptona i odigrao ukupno 283 minuta, ali prilično efikasno.

Stiv Brus verovatno na duži period neće moći da računa na Semija Adžaija koji se povredio u prethodnom kolu protiv Vigana, a odsustvovaće sa današnjeg meča i Kalum Robinson. Već duže vreme su van tima zbog povreda Kin Brajan i Daril Dajk.

U tim Barnlija se posle tri meča suspenzije vraća Ian Matsen, ali će odsustvovati verovatno prvi golman Arijanet Murić zbog povrede doživljene protiv Milvola. Pored toga, Kompani već uže vreme ne može da računa na povređene Kevina Longa, Skota Tvinija i Ešlija Vestvuda.

Ova dva tima su poslednjih osam međusobnih mečeva odigrali kao članovi Premijer lige. Albion je tri puta dolazio do pobede, dok Barnli ima samo jednu uz četiri meča završena remijem.

Oba tima nalaze se u dobroj formi, mada Barnli češće pobeđuje za sada, ali se čini da bi u ovom zanimljivom meču konačan ishod mogao da bude nerešen.

NAŠ TIP: Ukupno golova 0-2 (kvota 1,7)

TIP ZA HRABRIJE: X (kvota 3,25)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili