VOJVOĐANSKI DERBI U NOVOM SADU: "Stara dama" dočekuje "golubove"

Novosti online

24. 07. 2022. u 10:19

SUBOTIČKI Spartak stiže na "Karađorđe".

ВОЈВОЂАНСКИ ДЕРБИ У НОВОМ САДУ: Стара дама дочекује голубове

Foto: FK Vojvodina

U trećem kolu Mocart bet Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine večeras od 21.00 dočekuje ekipu Spartaka na "Karađorđu".

Biće to 67. vojvođanski derbi između ovih klubova, u koji će oba tima ući posle dobrog starta u ovoj sezoni, s obzirom na to da je, posle prva dva kola, Spartak osvojio četiri boda i nalazi se na petom mestu, dok novosadska "stara dama" sa svih šest bodova trenutno drži drugu poziciju na tabeli.

Imajući to u vidu, kao i činjenicu da je Vojvodina na prethodna dva meča na "Karađorđu" imala sjajnu podršku sa tribina, što je opravdala i igrom i rezultatima, nema sumnje da će se na stadionu ponovo okupiti veliki broj gledalaca, te da nas očekuje još jedno lepo fudbalsko veče.

Kvalitet igre ekipe Vojvodine u ovoj sezoni umnogome su podigli i igrači koji su u redove "stare dame" stigli u ovom prelaznom roku, a publici su se posebno dopali inostrani fudbaleri Iv Baraj iz Senegala i Mamadu Traore iz Malija.

Vojvodina i popularni "golubovi" su se do sada sastajali 66 puta, pri čemu je Voša ostvarila 39 pobeda, 10 remija i 17 poraza, uz gol-razliku 110:71.

Međutim, poslednji put kada su se sastali ova dva rivala, krajem prošle godine i to baš u Novom Sadu, Spartak je pobedio rezultatom 3:2.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,63)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE DA NEKO POBEDI: Šturm i Rapid igrali dva puta nerešeno u prvom delu Bundeslige