GIGANT JE LJUT I BESAN: Hamburger se nameračio na povratak u Bundesligu

Novosti online

24. 07. 2022. u 09:39

"DINOSAURUSI" tavore u drugom rangu, a to je za njih ponižavajuće.

ГИГАНТ ЈЕ ЉУТ И БЕСАН: Хамбургер се намерачио на повратак у Бундеслигу

Foto: Profimedia

Hamburger je trijumfalno započeo novu sezonu u Cvajti. Velikan je savladao Ajntraht iz Braunšvajga kao gost sa 2:0 i tako najavio kandidaturu za najviši plasman u drugom rangu takmičenja. 

"Dinosaurusi" već petu takmičarski godinu započinju u pomenutom takmičenju, a to je za njih ponižavajuće. Navijači šestostrukog šampiona Nemačke su ljuti i besni, a ova sezona je označena kao "biti ili ne biti".

Danas od 13.30 u meču 2. kola Cvajte na "Volksparkstadion" stiže Hanza zt Roštoka.

Podsetimo se pobede Hamburgera na premijerno susretu u 2022/23.

U Braunšvajgu se igrao zanimljiv susret domaćeg Ajntrahta, koji ima nominalno najjeftiniji sastav u Cvajti i Hamburgera, koji ima najskuplji sastav.

Iznenađenja i obrnuta logika često se dešavaju u fudbalu, ali ovog puta tako nešto se nije dogodilo. HSV je opravdao epitet favorita i rutinski dobio meč.

Držao se Ajntraht do poslednje četvrtine. Ali, onda je proradio Robert Glacel i sa dva gola, u 67. i 76. minutu, doneo tri boda gostima.

Hanza je iznenađujuće poražena u prvom kolu na svom terenu od Hajdenhajma. Jedini pogodak na meču režirao je Stefan Šimer, to je bilo dovoljno za šok na tribinama. 

Klubu iz Roštoka se smeši novi poraz, sve sem trijumfa HSV-a predstavljaće veliko iznenađenje.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić