PREMINULA DANIJELA MILUTINOVIĆ (51): Ugledni turizmolog iz Loznice umrla nakon duge i teške bolesti

V. Mitrić

10. 04. 2021. u 14:19

U LOZNICI je, posle duge i teške bolesti preminula mr Danijela Milutinović (51), koja je godinama važila za jednog od najboljih turizmologa, ne samo u zapadnoj Srbiji, poštovan srednjoškolski profesor, zapažen predsednik Upravnog odbora Turističke organizacije u Loznici, istaknut rukovodilac u HTP „Banja Koviljača“ i vrhunski profesionalac u Gradskoj upravi u Loznici.

ПРЕМИНУЛА ДАНИЈЕЛА МИЛУТИНОВИЋ (51):  Угледни туризмолог из Лознице умрла након дуге и тешке болести

FOTO: V. Mitrić

Danijela je dala značajan pečat razvoju turizma u ovom delu Srbije.

Po znanju, umeću i idejama bila je turizmolog bez konkurencije. Ostaće upamćena po razvoju brojnih ovdašnjih destinacija, njihovoj afirmacije kroz dokumentarne emisije, koje je uradila i ostavila ih, kao neku vrstu legata, kraju i gradu kom je bila sasvim posvećena.

Tiha, odgovorna, savesna i uporna mr Danijela Milutinović znala je da se i te kako bori i izbori da mnoge ideje prođu u uslovima, kada je birokratija znala da se ispreči. Bila je omiljena i cenjena u čitavom kraju. Ugledna sugrađanka, koja je to postala jer je delovala, svim srcem, za progres Loznice i Jadra, koji su, sada, velikim slovima istaknuti na turističkoj mapi, ne samo Srbije.

Bila je divna majka Katarini i Mirjani i supruga Draganu, koji su je, sa rodbinom i prijateljima, ispratili na večni počinak na lozničko groblje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)