NOVI PODACI ZA KiM: U srpskim sredinama 32 novoobolelih, tri osobe preminule

D.Z.

14. 03. 2021. u 15:40

U SRPSKIM sredinama na Kosovu i Metohiji u protekla 24 časa registrovana su 32 nova slučaja zaraze korona virusom od testiranih 116 uzoraka, saopšteno je iz danas Kriznog štaba opštine Kosovska Mitrovica.

НОВИ ПОДАЦИ ЗА КиМ: У српским срединама 32 новооболелих, три особе преминуле

KBC Kosovska Mitrovica

Od posledica korona virusa preminule su tri osobe - dve iz Leposavića i jedna iz Severne Mitrovice, prenosi Kosovo Onlajn.

U Severnoj Mitrovici zabeleženo je osam slučajeva infekcije, u Zvečanu pet, Leposaviću šest i u Zubinom Potoku jedan slučaj.

Na centralnom KiM je 12 novozaraženih, od toga osam u Gnjilanu a po jedan slučaj registrovan je u Kosovskoj Kamenici, Štrpcu, Prilužju i Gračanici.

U srpskim sredinama na KiM aktivna su 774 slučaja korona virusa, a od početka pandemije preminulo je 119 osoba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)