KONAČNO POPRAVLJEN KVAR: POsle dva dana radova, građani u širem centru Kruševca dobili grejanje

S. BABOVIĆ

21. 02. 2021. u 00:53

POSLE skoro dva dana opravki, oko 300 korisnika JKP Gradska toplana u širem centru Kruševca ponovo je dobilo grejanje.

КОНАЧНО ПОПРАВЉЕН КВАР: ПОсле два дана радова, грађани у ширем центру Крушевца добили грејање

Foto: Toplana

 

 

Kako je potvrđeno „Novostima“ u Toplani, službe Distribucije su radile su na iskopu kanala dužine 25, odnosno dužine 3,5 metra, a iznose i da je ovo bila „jedna od najvećih i najsloženijih intervencija koje su imali u poslednjih 10 godina“.

- S obzirom na to da je problem nastao usled pucanja cevi na glavnom magistralnom toplovodu, grejanje je obustavljeno juče, u prepodnevnim časovima - navode u JKP Gradska toplana Kruševac.- Ekipe radnika službe Distribucije su uprkos lošim vremenskim uslovima i padavinama koje su usporavale proces iskopa i sanacije kvara, uz pomoć mehanizacije zamenile dotrajale stare cevi u dužini od 12 metara.

Problem je, dodaju, rešen, sistem pokrenut i očekuje se da korisnici daljinskog grejanja ponovo imaju tople radijatore. U ovom trenutku, stanje se normalizuje u Balkanskoj i više pratećih ulica gde je i došlo do ozbiljnih problema u isporuci energije,dok danas i juče u ostalim delovima grada, nije bilo zastoja u distribuciji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

VELIKI DOGAĐAJ U VRANJU: Uručivanje boračkih legitimacija