AGREGATI ZA OPŠTINU: Vredna donacija stigla u Trgovište

J. S.

15. 02. 2021. u 23:55

OPŠTINA Trgovište dobila je vrednu donaciju od Regionalne privredne komore. Reč je o dva agregata za struju.

АГРЕГАТИ ЗА ОПШТИНУ: Вредна донација стигла у Трговиште

Foto: J. S.

 

Direktor Privredne komore Srbije – Regionalne privredne komore Jablaničkog i Pčinjakog upravog okruga Goran Jović uručio je opštini Trgovište agregate marke Villager VGP 2700s i dva produžna kabla 3dž25 L-15M.

Ova donacija je vid podrške u otklanjanju posledica poplava koje su pogodile jug Republike Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

EKSPLOZIJA I POŽAR U OBJEKTU KNJIGOVODSTVENE AGENCIJE U ČAČKU: Oštećen i objekat kozmetičkog salona, poznato da li ima povređenih