EPIDEMIJA U RUDNIČKO-TAKOVSKOM KRAJU: Hospitalizovano 27 pacijenata, nema preminulih od zaraze

M. B.

23. 01. 2021. u 13:28

PREMA današnjem zvaničnom izveštaju, tokom minula 24 sata, u Rurničko-takovskom kraju, srećom nema preminulih od zaraze kovid-19.

ЕПИДЕМИЈА У РУДНИЧКО-ТАКОВСКОМ КРАЈУ: Хоспитализовано 27 пацијената, нема преминулих од заразе

Foto: M.B.

U Opštoj bolnici u Gornjem Milanovcu, trenuno je hospitalizovano 27 pacijenata, potvrđenih ili sumnjivih na tu opaku zarazu.

- Na tri odeljenja, prema preseku jutros u osam sati, zaista je ukupno hospitalizovano 27 pacijenata: sedmoro na Grudnom, 12 na Internom i osmoro na Neurologiji. Od njih, potitivno na korona virus je njih 17, negativno pet, rezultate testa, ili čekanje na test, čeka njih petoro. U minula 24 sata, troje pacijenata smo otpustili na kućno lečenje, primili smo jednog pacijenta sa mogućim simptomima na korona virus - potvrdio je danas dr Predrag Šutić, v.d. direktora te bolnice.

Do ovog izveštavanja, nema zvaničnog izveštaja o eventualnom broju osoba, novozaraženih kovidom-19 u ovom kraju tokom minulih 24 sata. Ukupan broj lica, zaraženih korona virusom, u takozvanom „trećem piku“ epidemije do danas zvanično iznosi 1.351.

Statistiku epidemije Kovid-19 u ovom kraju, izveštajno pratimo u dve etape. U prvoj, od njenog početka u martu do smirivanja u maju, ukupno je obolelo 60 lica, od kojih su petoro preminuli, svi ostali su izlečeni. U drugoj, od polovine juna do sada, zaraženo je ukupno 1.351 lica, uz nažalost 76 smrtnih žrtava.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024