DECI PODELJENO VIŠE OD 300 PAKETA: U Paraćinu obradovali mališane iz socijalno ugroženih porodica

Z. RAŠIĆ

09. 01. 2021. u 19:29

NEVLADINA organizacija Centar za komunikaciju “Pravda”, sa sedištem u Paraćinu, priredila je socijalno ugroženoj deci iz tog grada pravu novogodišnju atmosferu za božićne praznike podelivši im više od 300 bogatih paketa.

ДЕЦИ ПОДЕЉЕНО ВИШЕ ОД 300 ПАКЕТА: У Параћину обрадовали малишане из социјално угрожених породица

Foto: Privatna arhiva

Uručio ih je Deda Mraz “lično”. To je tradicionalna akcija koju ova NVO organizuje svake godine za Božić, a ovog puta na taj način obeležena je i jubilarna dvadeseta godišnjica postojanja “Pravde”.

- Nema većeg dara od osmeha najmlađih čiji su roditelji odrasli uz “Pravdu”, uz znakove dobrote i pažnje u protekle dve decenije, a naša najveća satisfakcija je upravo osmeh dece koju smo uspeli na taj način da usrećimo, rekao je, za “Novosti”, Dragan Sekulović, predsednik te organizacije. - Ljude nikada ne delimo nacionalno, verski, niti politički, zato kao NVO trajemo. U centru pažnje su nam uvek deca iz socijalno najugroženijih porodica, a ovom prilikom zahvaljujem lokalnoj samoupravi i našim tradicionalnim donatorima na pomoći da obradujemo najmlađe.

“Pravda” je osnovana kao udruženje koje okuplja izbegle i raseljene. Za dve decenije postojanja, osim svojim članovima, pomogla je i brojnim ugroženim domicilnim stanovnicima u stanju socijalne potrebe, prvenstveno porodicama sa više dece.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna