NOVI REŽIM RADA ZBOG EPIDEMIJE: Opštinska uprava u Malom Crniću smanjila broj službenika u zgradi, ostali upućeni na rad od kuće

D.N.

09. 12. 2020. u 12:58

OPŠTINSKA uprava u Malom Crniću uvela je novi režim rada zbog epidemije, na osnovu zaključka Štaba za vanredne situacije.

НОВИ РЕЖИМ РАДА ЗБОГ ЕПИДЕМИЈЕ: Општинска управа у Малом Црнићу смањила број службеника у згради, остали упућени на рад од куће

Foto: D.N.

Shodno tome, broj službenika u opštinskoj zgradi biće smanjen, jer će mnogi raditi od kuće.

Među njima su hronični bolesnici, trudnice i roditelji dece do sedam godina od kojih jedan ima obavezu rada u prostorijama poslodavca. Osim navedenog, obezbediće se i dovoljan razmak među zaposlenima koji će raditi u opštinskoj zgradi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

HUMANITARNI BAZAR U SMEDEREVU: Prodaja rukotvorina za pomoć bolesnim sugrađanima