NEDIMOVIĆ POČASNI TRSTENIČANIN: Obeležen Dan oslobođenja opštine Trstenik (FOTO)

S.B.

16. 10. 2020. u 22:28

MINISTAR Branislav Nedimović dobitnik je priznanja za zaslužnog građanina opštine Trstenik - Ljubostinjska rozeta, a student fizike Miloš Petrašinović, dobitnik je Oktobarske nagrade-Jefimijin vez.

НЕДИМОВИЋ ПОЧАСНИ ТРСТЕНИЧАНИН: Обележен Дан ослобођења општине Трстеник (ФОТО)

Foto: O.U.

Nedimoviću je priznanje pripalo zbog podrške razvoju poljoprivrede u trsteničkom kraju,predočeno je u obrazloženju odluke.

- Radili smo intenzivno na unapređenju poljoprivrede u Trsteniku, drago mi je da su ljudi osetili pomak - rekao je Branislav Nedimović.

- Mislim da sam što se mene lično tiče, samo radio svoj posao. Iz Trstenika se u EU izvozi sadni materijal, i to ravnopravno sa izvozom iz SAD, Izraela, Novog Zelanda.

U Domu kulture održana je juče svečana sednica Skupštine opštine, na kojoj su laureatima uručene nagrade. Predsednica opštine Milena Turk podvukla je koliko za opštinu na čijem je čelu znači saradnja sa Vladom Republike Srbije, odnosno resornim ministarstvama, odakle dolazi podrška za realizaciju značajnih projekata.

Foto: O.U.

Dan oslobođenja opštine Trstenik obeležen je i polaganjem venaca kraj Spomenika palom borcu, kao i minutom ćutanja svim žrtvama koje su pale za slobodu. Na spomen obeležje cveće i vence su položili članovi porodica poginulih boraca, predstavnici Saveza boraca, predstavnici opštine, kao i udruženja ratnih vojnih invalida.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)