USLIŠILI MOLBE MEŠTANA: Opština Plandište uređuje pristupne saobraćajnice u selima

J.J. Baljak

16. 10. 2020. u 22:27

ČELNICI opštine Plandište uslišili su molbe svojih meštana, koji su se žalili na loše pristupne saobraćajnice na lokalnim putevima, te su ovih dana počeli sa njihovom sanacijom.

УСЛИШИЛИ МОЛБЕ МЕШТАНА: Општина Пландиште уређује приступне саобраћајнице у селима

Foto: Opština Plandište

Celokupan projekat, koji se finansira iz opštinskog budžeta, obuhvata pošljunčavanje depresija na najkritičnijim deonicama, koje su tokom vremena vidno oštećene. Trenutno se radi 300 metara puta u Kajmakčalanskoj ulici u selu Miletićevo, nakon čega će biti uređene i pojedine pristupne saobraćajnice koje se ukrštaju sa atarskim putevima.

-I pored obilnih kiša, vremenski uslovi su povoljni za radove, jer je na trusnijem zemljištu mnogo lakše izvoditi ovakvu vrstu radova, kako bi se temeljno i kvalitetno mogao staviti završni sloj – kaže Vojislav Ćurčić, predsednik MZ Miletićevo.

Lista prioriteta i dinamika dalje realizacije projekta napraviće se na osnovu izveštaja inspektora za poslove saobraćaja i putne infrastrukture.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!