„PODMETNUO“ 20 TONA ŠLJAKE: Ruglo i muka u središtu sela Lipnice kod Loznice

V.M.

16. 10. 2020. u 22:24

MLADI Lozničanin, inače, vlasnik privatnog teniskog kluba u gradu, baš je zavio u crno sugrađanina Živka Žiću Krasavca, čiji je lokal površine 56o kkvadrata, koristio za teneske treninge.

„ПОДМЕТНУО“ 20 ТОНА ШЉАКЕ: Ругло и мука у средишту села Липнице код Лознице

Foto: V.M.

Ne samo što je ostao dužan za kiriju i struju, već je oko 20 tona šljake za tenisko igralište izneo iz hale i stavio ispred objekta, koji je, uz sami seoski put, koji povezuje, inače, magistralne puteve prema Šapcu i Valjevu.

- Preko puta su crkva i škola, pa je ovo ruglo iza moje zgrade, za ove ustanove, za sredipšte ovog lepog sela, ali i rizik je u toj šljaci, kada je u kontaktu sa vodom, a kiše stalno padaju, ima svega i svačega, a kada je suvo prašina se širi na sve strane, jer su džakovi davno popucali –kaže Krasavac.

Foto: V.M.

Krasavac kaže da nije imao drugog izbora, nego da tuži mladića, koji je njegov lokal koristio oko dve godine, ali je prvo ročište zakazano tek za 13 januar naredne godine.“Obijao je pragove“, svih nadležnih inspekcija, moleći iz da oni nalože uklanjanje silne šljake, ali su listom, rekli, da nisu nadležni, jer navodno nije na zelenoj površini“.

-To je teška besmislica, jer 20 tona šljake se polako topi ili rasipa, prelazi na sve strane, na put i na susednu zelenu površinu kraj stare crkve i škole – kaže Krasavac, ističući da mu je, praktično, blokiran ulaz u lokal, a samim tim i pravo na rad, mada se zna ko je ovo prouzrokovao. Zaista, molim bilo koga nadležnog da mi pomogmne, jer ovako više ne ide. Lokal je blokoran, od posla nema ništa,a vreme koje prolazi samo ide u prilog krivcu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!