ASFALT ZA GORŠTAKE: Završava se obimna rekonstrukcija puta od Crvene reke do Ploča

V. Ć.

16. 10. 2020. u 21:58

NEIMARI privode kraju obimnu rekonstrukciju i asfaltiranje puta od belopalanačkog sela Crvena reka, do prevoja Ploče u istoj opštini, poznatom po plantažama aromatičnog bilja.

АСФАЛТ ЗА ГОРШТАКЕ: Завршава се обимна реконструкција пута од Црвене реке до Плоча

Foto: V. Ćirić

Pomenutu lokalnu saobraćajnicu, koristili su izvođači radova za mehanizaciju i teške kamone koji su radili na istočnom kraku Koridora 10.

Investitor je JP "Putevi Srbije", koje u rekonstrukciju 80 kilometara sličnih saobraćajnica, na području Pirotskog okruga ulaže preko 20 miliona evra.

Prevoj Ploče se nalazi u podnožju Suve planine, a izgradnjom praktično novog puta sela u ovom delu belopalanačke opštine imaće odličnu vezu sa nekadašnjom magistralom , sadašnjim državnim putem koji prolazi kroz Crvenu reku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!